Välkommen som utställare till Nationella suicidpreventiva konferensen 25 – 26 oktober 2023 på Folkets Hus i Östersund

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna som utställare vid den Nationella suicidpreventiva konferensen 2023, 25 – 26 oktober på Folkets Hus i Östersund. Som utställare får ni möjlighet att presentera er verksamhets arbete med suicidprevention, delta i samtal, utbyta personliga erfarenheter och knyta viktiga kontakter. Missa inte detta tillfälle att visa upp ert arbete och er verksamhet!
I Sverige arrangeras vartannat år sedan 1997 en nationell konferens om suicidprevention. Under konferensen lyfts nya perspektiv, ny vetenskap och erfarenheter från olika verksamhetsområden. Konferensen bjuder också in till inkluderande samtal om hur vi tillsammans tar nästa steg för att skapa en mer effektiv suicidprevention i hela Sverige.
Med samlad kraft för livet är temat för den 14:e nationella suicidpreventiva konferensen. Temat är tänkt att förmedla bredden i programinnehållet och samtidigt spegla behovet av samverkan och intensifierat suicidförebyggande arbete på alla samhällsnivåer. Med samlad kraft hjälps vi åt att förebygga suicid!
Konferensen riktar sig till alla som arbetar i människonära verksamheter, professionellt eller ideellt, som vill vara med och förebygga självmord. Konferensen vänder sig också till politiker, myndigheter och organisationer som kan främja suicidpreventiva åtgärder inom sitt ansvarsområde. Vi välkomnar även företagsledare, privata arbetsgivare och privatpersoner.

I Folkets Hus är utställningslokalen i direkt anslutning till föreläsningssalarna. Fika serveras hos utställarna och kaffe efter luncherna serveras för samvaro med er utställare.
Kom ihåg att anmäla alla personer som ska vara på plats som deltagare. Vi håller koll på antal och vilka som ingår i montern och vilka som ska betala avgift.

UTSTÄLLARALTERNATIV

STOR – 50000 exkl moms
Monteryta 8 kvm (4×2 m) med fördelaktig placering, 2 stolar, ett bord och wifi
Deltagande för 3 utställare inkl lunch och fika (vid fler än 3 personer betalar dessa ordinarie deltagaravgift
Företagets/organisationens logotyp och länk på konferensens hemsida

MELLAN – pris 25 000 exkl moms
Monteryta 4 kvm (2 x 2 m), 2 stolar, ett bord, el och wifi
Deltagande för två utställare inkl lunch och fika (vid fler än två personer betalar dessa ordinarie deltagaravgift
Företagets/organisationens logotyp och länk på konferensens hemsida

LITEN – pris 15 000 exkl moms
Monteryta 2 kvm (2 x 1 m), 1 ståbord, el och wifi
Deltagande för en utställare inkl lunch och fika (vid fler än en person betalar dessa ordinarie deltagaravgift
Företagets/organisationens logotyp och länk på konferensens hemsida

ALLOKERING AV UTSTÄLLARPLATSER
Fördelning av platser kommer att göras av arrangörerna baserat på ”först till kvarn” principen. Ca 4 veckor innan konferensen får utställare ta del av monterplacering.

AVBOKNINGSREGLER
Eventuell avbokning ska ske skriftligen till Congresso. Fram till 6 maj kan avbokning ske mot en administrationskostnad på 10% av utställarkostnaden. Efter 6 maj är bokningen bindande.

FÖR INFORMATION KONTAKTA
Congresso, Tina Happe eller Märit Blixth, tel 063-121400 eller e-post info@congressoab.se